Köszönjük a szülőknek, hogy ránk bízták a gyermekeiket!

A mi fiúnk is ide jár és nagyon jó tapasztalatunk van a bölcsivel. Odafigyelnek a részletekre és kivaló kert áll a gyermekek rendelkezesere. Mindenkinek szívből tudom ajánlani.  (Soós Zoltán)

Szívből ajánlom mindenkinek! Igazi CSALÁDI bölcsőde, a legjobb döntés volt, hogy mellettük döntöttünk! ❤ A kislányunk nagyon szeret járni. Minden nap valami izgi ötlettel várják a gyerekeket, nagyon sokat mondókáznak, tornáznak, kreatívkodnak. A "béke szigete" ❤ (Szőke Ildikó)

Ági néni és Réka néni gondoskodik, játszik, kreatívan tanít, nevel, odafigyel. De a legfontosabb, hogy szeret. Azt kívánom minden bölcsibe kerülő gyermeknek, hogy olyan szeretetteljes és biztonságot adó légkörben tölthesse a napjait, mint a kisvirágosok!  (Rehoregh Györgyi)

Szívből ajánlom mindenkinek a Kisvirág Bölcsit. A kisfiam is ide járt, most pedig a kislányom is. Rengeteg szeretet kapnak és minden nap foglalkoznak velük, tornáznak, énekelnek, kézműveskednek, sokat vannak kint az udvaron, ami tágas napfényes és ha kell árnyékos, szóval minden szempontból tökéletes. (Erdélyi Dóra)